Izvor:
12.12.2016 u 19:07
0

Srbija može da se ponosi: Sin GOCE BOŽINOVSKE izvukao ŠESTOMESEČNU BEBU iz požara i jedva izvuka živu glavu!

Sin Goce Božinovske je pokazao hrabrost koja će se prepričavati.

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan postao je heroj u Kraljevu, kada je pomogao stanarima zgrade u kojoj je izbio požar. Šijan se u jednom momentu i onesvestio, ali, kako govori njegova majka, on je sada dobro i ona je ponosna na njega.

– Mirko je otišao da poseti moju majku, pa je sa drugom Filipom otišao u kafić kod njegovog druga Peđe. Kada je čuo da se u Peđinoj zgradi dogodio požar, odmah je poleteo da pomogne tim ljudima. Rekao mi je da je bio crn kao ugalj, a da se u jednom momentu i onesvestio – priča srpska pevačica i dodaje:

– On je takav, pomogao bi svakome. Samo mi nije jasno kako se uvek on nađe u takvim situacijama. Nisam spavala cele noći kad su mi javili, ali najbitnije je da je on sad dobro.

Šijan se sa drugovima našao u jednom kraljevačkom kafiću u centru grada, kada je od vlasnika lokala čuo da je u obližnjoj zgradi požar. Odmah je sa prijateljima krenuo da pomaže ljudima koji su se našli u zgradi, ali ono što će se dugo prepričavati jeste da je Mirko pomogao ženi sa šestomesečnom bebom, prenoseći ih sa krova zgrade u kojoj je bio požar na krov zgrade koja se nalazila u blizini.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter