Izvor:
13.12.2016 u 03:15
0

Drama u sedmom mesecu: Trudnu pevačicu NAPALA žena u policiji!

Pevačica Dunja Popović koja je u sedmom mesecu trudnoće, našla se u vrlo neprijatnoj situaciji tokom čekanja u jednoj državnoj ustanovi.

Naime, ona je otišla da sredi neka dokumenta, a kako za to mora lično da se obavi, pevačica sa "stomakom do zuba" je došla i čekala u redu.

Međutim, tamo je doživela neprijatnosti jer niko nije želeo da je pusti, čak su bili i neprijatni prema njoj. Sve to ona je objasnila na društvenim mrežama.

– Danas, kao i mnogih drugih dana, čekala sam u redu. Naravno, svi samo pogledaju u stomak(koji je trenutno do zuba) i okrenu glavu. Počneš da primećuješ kako te svi popreko gledaju, kao da si nešto skrivila time što si trudna i što si dosla tu(a dosla si jer moraš), kao da si na optuženičkoj klupi. Prišao mi je jedan ljubazni godpodin zaposlen u toj ustanovi i rekao da uđem preko reda. Istog trenutka jedna gospođa srednjih godina počinje da kuka i da viče kako je ona bolesna i bukvalno zakrčila vrata sopstvenim telom kako slučajno ne bih prošla preko reda. Žena pored nje ju je podržala. Druga žena je dobacivala da se pomerim na kraj reda i da ću čekati i stajati tu bar još 3 sata kao i svi oni… 'Alo, ljudi, kada smo se pretvorili u monstrume?! Rekoše mi danas da su zapravo ljudi oduvek bili takvi, nego su sad sva go**a isplivala na površinu. Verujem da je tako. Uvek sam imala razumevanja za trudnice i pre nego što sam sama to postala, uvek sam puštala preko reda trudnicu, ženu sa malim detetom čak i kada nisam znala koliki "teret" ta žena nosi u sebi, ali uvek! Mogu da zamislim samo šta bi bilo da sam ne daj Bože ušla u autobus…Poseban krug pakla za sve žene koje se ovako ponašaju, a muškarcima svaka čast! Paradoks ili ne-tako je – napisala je ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/dunja.popovic.16

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter