Izvor:
13.12.2016 u 23:35
0

Ceo Balkan joj se smeje: Pevačica IZMISLILA da se udala! (foto)

O navodnoj udaji Jelene Vučković danima se pričalo, a konačno je otkriveno i šta stoji iza cele priče.

Ćerka Goce Božinovske, pevačica Jelena Vučković, ipak se nije udala za svog dugogodišnjeg dečka Aleksandra kako se danima pisalo, sa kojim je u vezi četiri godine.

Priča je izmišljena, a da stvar bude još gora, vest o udaji je pokrenula Jelenina majka, jer je smatrala kako njena ćerka zaslužuje veću medijsku pažnju.

– Mirko je non-stop u novinama, a moje Jelene, koja je pevačica i bavi se javnim poslom i treba joj medijski prostor, nema nigde. Pitam novinare: “Što ne stavite bar malu sliku i napišete bilo šta?”. I moja Jelena je na jednom snimanju bila nervozna, pa je izmislila: “Ima novosti kod mene, udala sam se”. Kad mi je to ispričala, ja sam joj poručila da će već ujutru svi mediji pisati o njoj i da je dobro postupila. Tako je i bilo – rekla je Goca, a isto je priznala i njena ćerka.

– Imam stabilnu vezu već četiri godine. Naravno da će jednom doći do toga. Još ne razmišljam o venčanju, ali biće sigurno – izjavila je Jelena Vučković u emisiji “Nedeljno popodne kod Lee Kiš”.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter