Izvor:
15.12.2016 u 18:16
0

Ćerka ESME REDŽEPOVE kroz suze OTVORILA DUŠU: Ovo su POSLEDNJE REČI moje MAJKE!

Esma Redžepova napustila nas je 11. decembra, u 74. godini.

Slavna pevačica, anđeoskog glasa i još lepše duše iza sebe je ostavila muzički materijal koji spada u umetnost, ali i 48 usvojene dece, među kojima je samo jedna ćerka.

Upravo ona, Esmina mezimica Eleonora Mustafovska, skupila je snagu i otvorila je dušu i progovorila o svojoj Esmi.

– Poslednji put smo se čule kad je mama primljena u bolnicu. Posle više nije mogla da govori jer je bila na intenzivnoj nezi. Zadnje što mi je rekla bilo je: “Čuvaj se…” Sve nas je iznenadila njena smrt. Uvek je bila zdrava, a otišla je dve nedelje nakon što se razbolela od bronhopneumonije – sa suzama na obrazima rekla je Eleonora (25).

Kroz reči Esmine naslednice jasno se vidi koliko joj majka nedostaje.

– Ne samo što me je naučila da pevam, pomogla mi je i da pronađem smisao života. Ponosna sam što sam je imala pored sebe. Naučila me je humanosti i kako jedno veliko srce može uneti svetlost u svačiji život – kaže Eleonora koja je Esmu upoznala 2002., na audiciji na kojoj je Esma tražila muzičku naslednicu.

– Među brojnim devojčicama ja sam joj se najviše svidela, a 2009. me je usvojila. Bilo je divno živeti u tako velikoj porodici- zaključuje Eleonora, koja je zahvaljujući majci završila akademije u Skoplju i Njujorku.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook / Eleonora Mustafovska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter