Izvor:
16.12.2016 u 17:53
0

Ona je prava BOMBA: Ovako izgleda NOVA DEVOJKA Kristijana Ronalda! (foto)

U Madridu je trenutno hladnjikavih devet stepeni, ali to nije sprečilo novu devojku Kristijana Ronalda na se na večeri sa slavnnim fudbalerom pojavi oskudno obučena.

Mlada lepoticu i slavnog fudbalera paparaci su snimili dok su izlazili iz jednog restorana u Madridu. Georgina je na sebi imala usku i veoma kratku žutu haljinu, ogrnula se kaputom, a na nogama je imala sandale. Ma koliko da je greje Kristijanova ljubav, verujemo da joj je bilo prilično hladno.

Ipak, to se na njenom licu nije videlo. Georgina, koja se zahvaljujući romansi sa Ronaldom proslavila preko noći samouvereno je izašla pred paparace, a ne deluje ni da je ptoresena zbog toga što je nedavno ostala bez posla.

Naime, ona je radila u jednom butiku u Madridu, ali se šefovima nije dopalo to što su ispred lokala počeli da se okupljaju paparaci kako bi snimili novu Ronaldovu devojku, pa su joj poručili da je bolje da nađe novi posao.

Izvor:Blic.rs
Foto: Facebook / Georgina Rodriguez; Instagram / cr7worldwide

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter