Izvor:
09.01.2017 u 03:59
0

Posle 10 godina: Saznajte šta TOŠETOVA najveća LJUBAV radi nakon njegove SMRTI! (foto galerija)

Rukometašica se nakon pevačeve smrti povukla iz javnosti i nije želela da daje izjave za medije.

Lepa rukometašica Andrijana Budimir bila je dugogodišnja devojka slavnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog, a nakon njegove smrti povukla se iz javnosti i nije želela da daje izjave za medije.

Andrijana je sa Tošetom bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan, opet su obnovili vezu. Toše je 16. oktobra 2007. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći. Posle njegove smrti morala je da dokazuje da su bili u vezi, a ubrzo se povukla iz medija.

Rukometašica se 2013. godine udala za ugostitelja iz Skoplja Johana, sa kojim ima sina Maksima, kojeg je rodila u junu 2014. godine.

Veoma sam srećna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba "Metalurg" i budući reprezentativac naše prelepe države – izjavila je tada presrećna Andrijana za makedonske medije.

Andrijana sada ima 36 godina i izgleda ovako:

Informer
Foto: Facebook/Handball School Andrijana Budimir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter