Izvor:
09.01.2017 u 04:33
0

Naš najpoznatiji VODITELJ živi svoje SNOVE: Nikada nećete pogodili gde ŽIVI i kako je proslavio BOŽIĆ! (foto galerija)

Ivan Zeljković, nekadšnji voditelj kviza "Milioner", već nekoliko godina živi u Dubaiju. Na Instagramu je fotografijom otkrio kako je proslavio Božić, a njegov profil donosi još nekoliko zanimljivih stvari.

– Božić. Izvodno – napisao je Ivan pored fotografije.

Kada ste u Dubaiju, onda praznik možete da provedete i u jednom ovakvom okruženju.

Ivan je praznik proveo i odmrajući. Sa pratiocima na Instagramu je podelio trenutak uživanja u Al Barša parku.

Na ovoj društvenoj mreži je sa nama podelio i saznanja koje mu je donela 2017:

– Dva potpuna iznenađenja za 2017… elektro busevi…. i koliko mogu ruske salate da pojedem – napisao je pre nekoliko dana.

Pre dve godine Zeljković je te glasine prokomentarisao:

– To me je najviše bolelo dok sam još bio ovde. Toliko mi se proredio krug pravih prijatelja da je to bilo razočaravajuće. Imam isti broj telefona, identičnu mejl adresu, javljam se na telefon, odgovaram na poruke i ko god hoće, može da me nađe bez problema. Saradnici i poslovni partneri kojima sam isplatio sve do poslednjeg dinara, bili su šokirani tim glasinama i objavama, zvali su me i pitali da li da demantuju takve priče, ali ja ne želim da se upuštam u objašnjavanja šta jeste a šta nije. A opet, sad na Gospojinskim danima video sam da ljudi i dalje pamte tog Zeku Milionera koji je nekom promenio život. To mi je važno i to je ostalo.

Informer
Foto: Instagram/ivanzeljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter