Izvor:
09.01.2017 u 04:49
0

Bila je uz njega do poslednjeg trenutka: Jednu stvar SEKI otac nije mogao da OPROSTI, a evo o čemu je reč!

Otac Seke Aleksić, Milorad Mića Aleksić, umro je juče nakon kraće i teške bolesti.

Pevačica je bila uz oca bila do poslednjeg trenutka, a bliski izvori tvrde da je skrhana bolom zbog njegove iznenadne smrti.

Seka nije javno govorila o odnosu sa ocem, ali je zato Mića Aleksić u jednom intervjuu otkrio da ćerka brine o njemu i izdržava ga.

– Živim u Loznici a inače sam Nišlija. Imam stan ovde, i dobijam 30.000 dinara mesečno i ne treba mi više. Šta će mi? Imam sve što mi treba. Moja Seka mi šalje, i to redovno, svakog meseca uplaćuje – rekao je Mića u intervjuu pre nekoliko godina i otkrio da zbog njenog bivšeg dečka, Zorana Kovačevića, godinama nisu razgovarali.

– Zoran je bio mnogo nevaspitan i nekulturan! Čim sam ga video, znao sam da tu nešto smrdi samo nisam znao šta. Posle ga je uhvatila u prevari, a to je i zaslužio. Hteo je da iskoristi Seku ali na kraju mu to ipak nije pošlo za rukom. Hteo je i da nas zavadi, pričao joj je da trošim uzalud novac koji mi je tada slala a to nije bilo tačno – ispričao je Aleksić.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter