Izvor:
10.01.2017 u 00:33
0

Razlog će vas IZNENADITI: Jovana Joksimović konačno otkrila zašto ne prikazuje svog sina Kostu javnosti!

Fotografije mnogih mališana poznatih parova neretko imamo priliku da vidimo na njihovim profilima na društvenim mrežama, a oni često ne mogu da odole prilici da se fotografišu sa svojom decom za editorijale.

Njihovi obožavaoci vole da otkriju i ovaj deo njihovog života i još ih bolje upoznaju.

Ipak, sina voditeljke Jovane Joksimović i kantautora Željka Joksimovića nećete upoznati na ovaj način – makar ne uskoro.

– Mi dete ne želimo da slikamo ne zato što mi dete krijemo, nego zato što će slikanje u časopisu danas – sutra biti njegova opcija i njegov izbor – objasnila je Jovana.

Voditeljka ističe da ona i njen suprug žele da njihov mezimac uživa u normalnom detinjstvu.

-Ja želim da on potpuno normalno odrasta, da ide u normalan vrtić, da ide u normalnu školu i da ne bude dete sa naslovne strane-iskrena je voditeljka.

Izvor:Story.rs
Foto:Instagram / jovanamac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter