Izvor:
10.01.2017 u 02:48
0

POTRESNO: Ćerka Mikija Jevremovića otkrila da sinovima još uvek nije rekla gde im je deda!

Ćerka Mikija Jevremovića (75) Jelena teško podnosi to što se njen otac u bolnici bori za život nakon što je 27. decembra doživeo moždani udar.

Ona se do sada nije oglašavala u medijima jer pokušava da od svojih sinova sakrije bolnu istinu. Nekadašnja pevačica želi da svoje naslednike poštedi bola jer su veoma vezani za deku.

Još uvek sam nesposobna za davanje intervjua i otvoreni razgovor. Nemam snage za to. Rastrgnuta sam između toga da što duže prolongiram da deca saznaju za ovaj nesrećni događaj i bola koji je nemerljiv. I to sve za vreme praznika, kada bi trebalo da slavimo, ne da patimo – rekla je ekskluzivno za Kurir ćerka pevačke legende.

Tatino stanje je nepromenljivo. Vrhunski tim stručnjaka vodi brigu o njemu, ali sada je njegov život u Božjim rukama. Pošto sam pod virusom, ne idem u bolnicu. Od strica Zorana, koji svakodnevno ide u Klinički centar, dobijam informacije o tatinom stanju, koje se, nažalost, ne menja.

Jevremovićeva naglašava da je mnogo ljudi uz njenu porodicu.

– Nadam se da će biti uslišene hiljade molitvi za tatin oporavak. Svakodnevno dobijam bezbroj poruka i zahvalna sam na tome – zaključila je Jelena.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Facebook/Jelena Jevremović Nedeljković PrviProfil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter