Izvor:
10.01.2017 u 14:34
0

PUKLA LJUBAV: Raskinuo poznati sportski par!

Stefana Veljković i Miroslav Raduljica nisu više u ljubavnoj vezi, saznaje Kurir iz izvora bliskih ovom sportskom paru. Njih dvoje su se razišli krajem prošle godine, ali ostali su u prijateljskim odnosima.

Udaljenost, ali i neslaganja u vezi uticali su da Veljkovića i Raduljica ne budu više zajedno. Odbojkašica ove sezone igra u poljskim Policama, dok je košarkaš član Armanija iz Milana. Sudeći po poslednjim fotografijama iz Italije, Raduljica ima novu devojku.

Inače, poznati srpski sportski upoznali su se 2015. godine, kada su i uplovili u emotivnu vezu. Ljubav je potrajala gotovo godinu, a onda je usledio raskid. Ipak, na Olimpijskim igrama Miroslav i Stefana obnovili su vezu, ali očito to nije opstalo na duže staze.

Njih dvoje gotovo da nisu govorili javno o svojoj ljubavi, a samo je magazin Stori uspeo da od Stefane dobije ispovest na tu temu, i to krajem 2015. godine.
– Jedino što o tome mogu da kažem je da se Miroslav i ja odlično slažemo, u suprotnom ne bismo bili zajedno. Podržavamo se i volimo – bila je jedina izjava o njihovoj ljubavi.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Instagram/mraduljica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter