Izvor:
10.01.2017 u 19:49
0

Ona je njegovo RAME ZA PLAKANJE: Nikolija se oglasila DIRLJIVOM FOTOGRAFIJOM prvi put nakon smrti Reljine majke! (foto)

Za Nikoliju Jovanović i repera Relju Popovića, koji su nedavno dobili prvo dete – devojčicu kojoj je srećni par dao ime Rea, početak ove godine nije bio veseo.

Par je, naime, zatekla vest da je Reljina majka Zoja Begoli preminula, nakon duge i teške bolesti.

Roditelji male Ree povukli su se iz javnosti s društvenih mreža nakon ovog tragičnog događaja, a mnoge je zanimalo kako se oni osećaju u ovim teškim trenucima.

Više od nedelju dana kasnije, Nikolija se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Nikolija, koja je poznata po tome što svoju privatnost krije od očiju javnosti, baš kao i njen emotivni partner, nije govorila o tužnom događaju koji je šokirao njenu porodicu.

Ona je, naime, objavila crno-belu fotografiju na kojoj su ona i Relja nasmejani i zaljubljeno zagledani jedno u drugo tokom zdravice na nekom javnom događaju.

"Volim ovu fotku", jednostavno je napisala Nikolija.

Izvor:Story.rs
Foto:Instagram / nikki_nicole_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter