Izvor:
10.01.2017 u 21:10
0

Stigle rode: Žena poznatog fudbalera rodila sedmo dete po redu!

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi objavio je da je njegova supruga Rebeka porodila i na svet donela sina.

Presrećni smo što se rodio naš predivni dečak u subotu uveče. Mama i beba su idlično, napisao je engleski fudbaler na Tviteru.

Ovo je Džejmijevo i Rebekino drugo zajedničko dete. Par već ima dvogodišnju ćerku sofiju, ali oboje imaju i decu iz prethodnih veza. Rebeka ima ćerku Megan (11), i Tisina Tejlora (6) sa bivšim momcima, a Džejmi je sa nekadašnjom devokom dobio ćerku Elu, koja sada ima šest godina.

Rebeka je jedna od najkontroverznijih žena fudbalera, i često je nailazila na osudu britanske javnosti zbog svoje burne prošlosti. Ipak, otkako je upoznala Vardija, ppotpuno se promenila i pokušava da izgradi reputaciju uzorne domaćice. Prošlog meseca objavila je svoje nage fotografije u poodmakloj trudnoći.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter