Izvor:
12.01.2017 u 03:23
0

Svet je u šoku: DŽORDŽ MAJKL neće biti sahranjen pre FEBRUARA, a evo i zbog čega!

Iako je preminuo pre 17 dana, legendarni pevač Džordž Majkl još uvek nije sahranjen.
Kirjakos Panajotu, otac preminulog muzičara, koji je već organizirao sahranu, očajan je jer policija ne želi da preda telo dok toksikološki nalazi ne budu gotovi, što se kosi sa njihovom grkokatoličkom verom koja nalaže da telo mora biti kremirano najkasnije sedam dana posle smrti, pišu britanski mediji. Sahrana bi najranije mogla da bude organizovana krajem januara, a mogla bi i da se prolongira do februara.

Telo Džordža Majkla nalazi se na patologiji. Prvi nalazi nisu pokazali tačan uzrok smrti, te je policija zatražila da se urade dodatne toksikološke analize i sve dok to ne bude gotovo, policija ne želi da preda telo pevača. Ove analize mogle bi da potraju i nekoliko nedelja.

Pored toga, slučaj je preuzela i kriminalistička policija. Sumnja se da se Majkl predozirao, a fotografima koji su se našli u blizini njegovog doma naređeno je da policiji predaju sve snimke kako bi se tačno utvrdilo ko je bio u pevačevoj kući. Iako nije zvanično osumnjičen, pod istragom je i Fadi Favaz, pevačev partner koji je i pronašao njegovo telo.

Puls onlone
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter