Izvor:
20.01.2017 u 18:56
0

Veliki GUBITAK: Preminuo POZNATI glumac!

Američki glumac Migel Ferer, koga smo svi gledali u serijama "Mornarički istražitelji: Los Anđeles" i "Džordan", preminuo je sinoć u 61. godini od raka grla.

Svoju karijeru dugu četiri decenije započeo je u filmovima kao što su "Čovek koji nije bio tu", "Zvezdane staze 3: Potraga za Spokom" i "Robokap".

Početkom 90-ih pojavio se u kultnoj seriji ''Tvin Piks'' kao forenzičar Albert Rozenfild, da bi ga šira publika zavolela kao Ovena Grendžera iz popularne krimi serije "Mornarički istražitelji: Los Anđeles".

Ferer je potekao iz ugledne holivudske porodice, kao sin oskarovca Hosea Ferera i pevačice Rozmari Kluni, a zvezda Džordž Kluni mu je rođak koji se i oglasio ovim tužnim povodom.

Izvor: BKTVNews
Foto:Twitter/sacbee_news

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter