Izvor:
22.01.2017 u 22:51
0

Iskrena ispovest Nataše Bekvalac: Otkrila tajnu svog postojanja i šokirala mnoge! (foto)

Pop zvezda priredila je tradicionalno druženje sa predstavnicima medija na kraju godine, a tom prilikom prisetila se najupečatljivijih momenata koji su obeležili njen profesionalni i privatni život tokom 2016. i otkrila svoje planove za naredni period.

Već nekoliko godina pop zvezda Nataša Bekvalac (36) krajem godine izdvoji vreme da bi se posvetila druženju sa novinarima i uz zvuke staklenih čaša i osmeha nazdravila lepoj saradnji. Tako je bilo i u decembru, u jednom od popularnih beogradskih klubova, samo što je ovoga puta, čini se, imala više razloga za osmeh i zadovoljstvo.

Pored supruga Ljubomira Ljube Jovanovića (34) pronašla je sve ono o čemu je maštala zamišljajući harmoničan bračni život, porodicu i dom, a zajedno sa poslovnim saradnicima unela je novi ton u svoj muzički izraz, na koji je veoma ponosna.

S: S kakvim emocijama ste ispratili 2016?

– To je za mene bila izuzetno uspešna godina. Objavila sam najuspešniji album u dosadašnjoj karijeri i odigrala ulogu Drage Mašin u pozorišnoj predstavi Tajna Crne ruke, koju sam godinama priželjkivala. Moj bend i ja radili smo više nego ikada, a privatni život upravo mi je onakav kakav sam sanjala da bude.

S: Kakav je rezultat u utakmici planirano–urađeno?

– Kada je reč o onom što sam zacrtala za 2016. i uradila, trenutno je nerešeno.

S: Kakva očekivanja imate od 2017?

– Volela bih da zajašem ovaj talas energije i uspeha iz 2016.

S: Najluđu noć proveli ste radno, u Beogradu, da li je i suprug bio pored vas?

– Kao i svake godine, kada se kazaljke poklope, ja sam bila na sceni. Odavno sam shvatila da je svrha mog postojanja da usrećujem druge, jer sam tada i ja najradosnija. Moj suprug je sam odlučio gde će dočekati Novu godinu. Mi smo odavno prevazišli formalnosti… Nije lako biti oženjen pevačicom, ali je najbolje.

S: Šta ste fanovima u ponoć poželeli uz čestitku?

– Da budu srećni.

S: A šta ćete poželeti sebi?

– Takođe da budem srećna.

S: Uskoro će druga godišnjica braka sa Ljubom, na koji način ćete je obeležiti?

– Pa mi smo jedva i venčanje proslavili. (Smeh)

S: Najavili ste novu pesmu Oštećena od rođenja, ponovo jedan smeo naziv.

– U suštini, ja sam veoma hrabra i smela žena, pa mi takve pesme i pristaju.

S: Kako je biti mama devojčice u pretpubertetskom uzrastu?

Jako lepo i teško u isti mah. Ponekad se i bojim, ali mislim da je to boljka svih majki. Na primer, kako ću se postaviti, da li sam dovoljno fleksibilna ili možda previše stroga… Pre neki dan prolazim pored nje, a ona mi salutira. Začuđeno sam je upitala: Hana, šta ti je, a ona opet ponovi isto. Pitam je lepo da li su to neke nove fore, a ona kaže: Tako vojnici pozdravljaju Hitlera. I ja se zgranem: Je li to ona meni rekla da sam Hitler?!"

S: Na proleće vaša porodica biće bogatija za još jednog člana, jer vaša sestra Kristina očekuje svoje drugo dete. Kakva osećanja u vama probudila ta vest i da li i vi planirate prinovu?

– Kada sam saznala da je moja sestra trudna, obuzele su me najlepše emocije. Nestrpljivi smo i presrećni. U Kristininoj sreći uživam kao da je moja lična i već dugo znam da je ona moja bolja polovina.

Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter