Izvor:
22.01.2017 u 23:21
0

Džaba karijera, ako nemam ljubav: Najpopularnija GLUMICA otvoreno priča o LJUBAVNIM mukama!

Poznata glumica je nedavno otkrila kako izgleda kada je zaljubljena, ali i da ne dozvoljava da ljubav ispašta zbog posla.

Glumica Brankica Sebastjanović otvoreno je pričala o ljubavi, poslu, tremi koju je imala pred premijeru.

Rekla si da privatno i nemaš mnogo sličnosti sa karakterom Zone. Šta ti je bilo najteže da za poistovećenje?

– Njena glavna drama u filmu je ta što ne može da ima dete. Ta situacija mi nije bliska, a trebalo je da se maksimalno poistovetim i da shvatim koja je to vrsta patnje i koja je to vrsta problema, pogotovu u to vreme kada zbog toga doživljavate osudu okoline.

Kakva si ti u ljubavi?

– Nekad sam nepromišljena apsolutno. Nekad sam i tvrdoglava kao ona Zona, i brzopleta sam, a ono što je moja sličnost s njom, kad je reč o ljubavi, to je da do samog kraja verujem u to da ljubav može da pobedi sve. I da je ljubav prioritet i da sam spremna da se borim za nju. E sada, razlikujemo se i po tome što bih ja o tako velikom problemu pričala s mužem, ne bih samo sve u svojoj glavi držala.

A šta je tebi prioritet?

– Uvek su mi prioritet porodica i ljubav i prosto ne bih mogla da funkcionišem da toga nemam i mislim da će to biti uvek tako. Džabe mi i karijera i ostvarenja, ako to nemam s kim da delim.

– Jednostavno, ja nisam takva osoba. Jako sam emotivna i potrebno mi je da imam ljude koji me podržavaju i s kojima delim sve. Loše se osećam kad ljubav ispašta zbog posla.

Jesi li nekad bila tako ludo zaljubljena kao Zona?

– Jesam, kako nisam.

Je l‘ to bila ljubav za ceo život ili…?

– Nije. Te prve ljubavi su drugačije od onih kad već imaš neku zrelost, kad si u ozbiljnijim godina, ali svaka je ljubav bila posebna.

Story
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter