Izvor:
01.02.2017 u 09:36
0

Pevačica u transu: Uhapšen sestrić Dare Bubamare!

Izrešetali mu brata u sačekuši, a ubistvo njegovog oca se smatra najspektakularnijim u Novom Sadu.

Uhapšen je u ulici Đorđa Magaraševića dok je ometao policijske službenike u kontroli vozila, a jednog je izazivao na tuču.

Policija je htela da izvrši kontrolu vozila, a Vilotijević se u tom trenutku umešao i nije dao policiji da radi svoj posao, nego ih je pozvao na tuču.

Stevanu je određen pritvor od 48 sati.

Podsetimo, on je rođeni brat Filipa Vilotijevića Kićuna, koji je izrešetan u sačekuši na Paliću pre dve godine. Stevan je i sin Kićuna Vilotijevića, koji je 1999. godine izrešetan u Ulici Narodnog fronta u Novom Sadu, a to ubistvo smatra se najspektakularnijim u ovom gradu. Njegovo ubistvo je i dan danas misterija.

Kićun je važio za vođu najjačeg crnogorskog kriminalnog klana u Novom Sadu.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter