Izvor:
14.02.2017 u 20:10
0

VIŠE SE NE KRIJU: Filip čestitao Nini Lečić dan zaljubljenih!? (foto)

Teniser Filip Krajinović objavio je romantičnu sliku povodom Dana zaljubljenih, za koju se pretpostavlja da je upućena Nini Radulović Lečić.

Dok javnost spekuliše o njegovoj romansi sa sveže razvedenom voditeljkom, izgleda da je njihova veza postala ozbiljna, a sudeći po ovoj slici mladi teniser javno je Nini izjavio ljubav.

Ninu i Filipa zajedno su prvi put uhvaćeni na proslavi Srpske nove godine u Beogradu. Oni od tada mudro ćute i ne žele da komentarišu navode o vezi.

A post shared by Nina Lecic (@nina_lecic) on

Inače, voditeljka je u decembru i zvanično finalizovala razvod sa glumcem Branislavom Lečićem, nakon čega je njoj pripao stan i starateljstvo nad sinom Lavom. Ipak, ostala je bez posla u Lekinoj privatnoj akademiji, gde je bila jedan od predavača na odseku za medijsku produkciju.

Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram//nina_lecic, Instagram/krajinovic_filip

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter