Izvor:
14.02.2017 u 22:52
0

Iznenadio sve: MILAN STANKOVIĆ NA DAN ZALJUBLJENIH OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA DEVOJKOM! (foto)

Baš na Dan zaljubljenih Milan Stanković je poručio svojim fanovima da se ‘vratio u igru’ uz fotografiju koja izgleda kao da je napravljena sekund pre strasnog poljupca sa devojkom.

Da li je današnji praznik puka koincidencija, pa se tako ne radi o emotivnoj izabranici nego o partnerki iz novog spota, zasad je otvoreno pitanje.

Međutim, kako pevač već duži vremenski period nije obradovao svoju publiku novim pesmama, na kojima je, kako sam kaže, vredno radio u proteklom periodu, verovatnije je da se radi o kadru iz novog spota kojim planira da se ‘vrati u igru’, odnosno na muzičku scenu.

Šta vi mislite?

Za više informacija, ostanite uz happytv.rs.

Tracara
Foto: Facebook/ Milan Stankovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter