Izvor:
17.02.2017 u 18:06
0

Pevačica očajna: DAJANA POSLE RAZVODA OD ŽIKE TRAŽILA POMOĆ PSIHOLOGA!

Razvod Dajane i Žike Jakšić šokirao je javnost, a njih dvoje i petogodišnji sin Dušan ovih dana prolaze kroz pravi pakao.

Osim što se sa detetom vratila u dom svoje majke Evice Paunović, Dajana se konsultuje sa psihologom kako bi njen naslednik što bezbolnije prebrodio ovaj period.

"Dajani je sada najbitnije da Dušan bude dobro i da shvati da mu neće nedostajati ljubavi. Osim što je morao da promeni životni prostor i sobu koja je opremljena baš za njega, mačišan će morati da krene i u drugi vrtić. Dajana se trudi da je sin ne vidi tužnu, dok se o svakoj promeni njegovog raspoloženja konsultuje sa psihologom. Žika ga često viđa kako bi mališan shvatio da su mu i mama i tata posvećeni", kaže izvor blizak Dajani koja se odnedavno ponovo preziva Paunović.

Dajana se pre nekog vremena oprobala u ulozi pevačice, a ukoliko bude želela da nastavi karijeru, bez obzira na razvod može da računa na "Grand" produkciju.

http://www.images.happytv.tv/var/resizes/VIP/dajana.jpg?m=1487248316

"Dajana se poslednjih godina više posvetila ulozi majke pa je karijeru malo zapostavila. Ona je čak zatvorila i salon lepote. Bez obzira na to što je Žika glavni producent u "Grandu", Dajani su otvorena vrata ove kuće ukoliko poželi ponovo da peva. Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, ali je potrebno vreme da se sve smiri", kaže izvor.

Podsetimo, Dajana i Žika su se venčali 2010. godine a kumovi su im bili Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović. Dve godine nakon svadbe dobili su sina Dušana koji će za nedelju dana proslaviti svoj peti rođendan.

(KURIR)

Foto: infosportal.com

FOTO: Youtube/Printscreen/Dajana Penezic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter