Izvor:
18.02.2017 u 05:03
0

EŠTON KUČER POTRESEN: Video sam ono što niko ne treba da vidi!

Organizacija koju je osnovao glumac Ešton Kučer je u proteklih šest meseci identifikovala više od 2.000 žrtava trgovine decom, piše Independent.

Glumac je zajedno sa bivšom suprugom Demi Mur pokrenuo projekat ”Thorn: Digital Defenders of Children”, koji se bavi izradom softvera za borbu protiv trgovine ljudima.

U proteklih šest meseci, identifikovano je više od 6.000 žrtava modernog robovlasništva.

Vidno ponesen emocijama, glumac koji sa glumicom Milom Kunis ima dvoje dece, rekao je: “Tokom borbe protiv trgovine ljudima, sretao sam žrtve u Rusiji, Indiji, Njujorku, Meksiku… Prisustvovao sam racijama FBI-ja, gde sam video stvari koje nijedan čovek ne bi trebalo da vidi. Video sam snimak deteta godina moje dece, koje je silovao Amerikanac, seksualni turista u Kambodži; to dete je mislilo da je učestvovalo u predstavi“.

Kučer je objasnio da ga je Ministarstvo nacionalne odbrane pozvalo u pomoći zbog potrage za sedmogodišnjom devojčicom, nakon što se “mračnim internetom“ proširio snimak koji prikazuje njeno seksualno zlostavljanje.

Tri godine je trpela zlostavljanje. Tragali su za njom sve vreme i nisu mogli da je pronađu, pa su potražili našu pomoć – rekao je Kučer.

Mi smo bili poslednja linija odbrane. Jedan glumac i njegova organizacija bili su poslednja linija odbrane. To je moj posao i držim ga se – dodao je.

U jednom malo veselijem trenutku, Kučer je poslao poljubac republikanskom senatoru i bivšem kandidatu za predsednika Džonu Mekejnu koji je Kučeru rekao da “bolje izleda u filmovima“.

Izvor. Independent
Foto: Twitter/_lovepizzaa_

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter