Izvor:
21.02.2017 u 02:00
0

BRAK JE TRAJAO ČETIRI GODINE: Prvi muž voditeljke Nataše Pavlović je poznati srpski glumac! (FOTO)

Atraktivna voditeljka koja Nataša Pavlović pre sedam godina je sklopila prvi brak za koji malo ko zna.

Nataša, koja je po struci turizmolog, često je menjala zanimanja, pa se najpre bavila manekenstvom, zatim je bila modni koreograf, a onda se upustila u voditeljske vode.

Nataša je nedavno otkrila javnosti da očekuje drugo dete sa svojim suprugom producentom Predragom Pavlovićem, ali da li ste znali da ona ima brak iza sebe i to sa muškarcem poznatim javnosti?

Par je proveo četiri godine u braku, a nakon razvoda svako je krenuo svojim putem. Glumac se više posvetio karijeri dok je Nataša 2008. godine rekla sudbonosno "da" Predragu sa kojim danas ima sina Olega i očekuje i drugo dete.

Happytv.rs
Foto: Twitter/zoi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter