Izvor:
21.02.2017 u 15:28
0

SUŠTE SUPROTNOSTI: Pogledajte kako izgleda sestra Melanije Tramp! (foto)

Dok njen suprug obavlja predsedničke dužnosti, Melania Trump sve se više druži sa svojom sestrom Ines Knauss, koja takođe živi u New Yorku.

O Melanijinoj sestri malo toga je poznato, zna se tek da živi u luksuznom dvosobnom stanu na Park Avenue, koji je u vlasništvu Trumpove organizacije, te da je umetnica.

"One su veoma bliske, Ines je jako ljubazna i kreativna osoba", rekla je Audrey Gruss, filantropkinja iz Palm Beacha.

Ines s javnošću komunicira samo putem svog Facebook profila, na kojem više govori o svojoj sestri nego o sebi.

Obe su napustile Sloveniju i otišle u Milano, gde je Melania radila kao manekenka, a Ines se pokušala probiti kao modna dizajnerka.

"Ines nije kao druge devojke, koje se ponašaju kao kraljice. Ona je zaista ljubazna i zrela", ispričao je jedan pariški fotograf.

New York Post pie da je Ines jako zaštitnički nastrojena prema mlađoj sestri pa ju je gorljivo branila kad su se pojavile priče muškaraca s kojima je Melania bila u vezi.

index.hr
foto:facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter