Izvor:
21.02.2017 u 16:20
0

NJEGA JE KRILA DVE GODINE: Ovako izgleda bivši dečko Slavice Ćukteraš, koji je isti njen sadašnji suprug! (foto)

Slavica Ćukteraš krila je dvogodišnju vezu od medija.

Pre šest godina, folk pevačica bila je u emotivnoj vezi sa Stefanom Tanaskovićem, bratancem fudbalera Mitra Mrkele. Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi dve godine, a pevačica je uspešno krila od javnosti da je srećna i zaljubljena dok ih nisu uslikali u jednom kafiću. Ipak, ubrzo posle toga, njih dvoje su raskinuli, a Slavica je počela da se zabavlja sa fudbalerom Vladimirom Avramovim, za koga mnogi tvrde da liči na Stefana.

Pogledajte kako danas izgleda Stefan Tanasković sa kojim je Slavica bila u vezi i da li zaista liči na njenog sadašnjeg partnera:

pulsonline.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter