Izvor:
23.02.2017 u 03:06
0

Ilda Šaulić progovorila: EVO KAKVO MIŠLJENJE ŠABAN IMA O ZETU!

Folk pevačica Ilda Šaulić se nakon udaje za biznismena Bojana Vučkovića i porođaja vratila na muzičku scenu novom pesmom „Sve zbog ljubavi”, a dok promoviše novu pesmu, stiže i da gleda Šabana Šaulića u „Pinkovim zvezdama”.

Ilda ističe da je zadovoljna kako se on ophodi prema kandidatima i koleginicama iz žirija i ne zamera pevačici Maji Nikolić što se sa njenim ocem šali na seksualnoj osnovi.

-Svi oni su kolege i dugo se poznaju. Sve te njihove šale su meni simpatične – kaže Ilda i dodaje da joj je drago što je Šaban postao blag prema takmičarima.

– U početku je bio krut i strog. Sada se opustio, dobar je i kompetentan. Takođe, vidim da mu prija što je u krugu žena – priznaje pevačica, za Alo.

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter