Izvor:
23.02.2017 u 22:37
0

MONIKA BELUČI STIŽE U BEOGRAD: Tražila da joj spreme samo musle i čaj!

Glavna zvezda filma Na Mlečnom putu nije imala posebne zahteve za organizatore, i nije čak zahtevala ni luksuzni hotel.

“Monika sutra stiže u Beograd i ceo dan će imati obaveze, tako da joj je bilo nebitno u kom hotelu će spavati. Važno joj je samo da joj smeštaj bude blizu Centra ‘Sava’ kako bi na vreme stigla na premijeru”, izjavio je izvor blizak Informeru.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/Monika_belucci.jpg?m=1479402633

Monica je poslala skromnu rajder listu organizatorima, a nije imala posebne zahteve ni kad je hrana u pitanju.

“Monika vodi računa o svojoj liniji, pa uglavnom doručkuje med i maslac i voli da dan započne šoljicom čaja. Organizatori su se potrudili da joj pripreme nekoliko vrsta muslija. U hotelu će je dočekati apartman pun cveća kao znak dobrodošlice”, otkriva sagovornik pomenutog lista.

Jedna od najlepših svetskih glumica pored skromnih zahteva organizatorima nije tražila ni da ruča u elitnim restoranima u Beogradu. “Ona je potpuno opuštena. Pre četiri godine je po povratku iz Mećavnika sa ekipom otišla na ćevape u Dobanovce. Ne glumi divu i veoma je prirodna osoba.”

Glumica će provesti samo jedan dan u Beogradu, a već u subotu popodne će napustiti Srbiju zbog brojnih poslovnih obaveza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter