Izvor:
23.02.2017 u 22:49
0

Pamela Anderson ponovo šokira: ZAPOČELA KAMPANJU POMOĆI MUŠKARCIMA OPTUŽENIM ZA SILOVANJE! (VIDEO)

Poznata glumica i simbol seksepila Pamela Anderson izjavila je da želi da vodi kampanju za muškarce koji su lažno optuženi za silovanje.

Ona je u intervju za rusku televiziju "Raša Tudej" rekla da su mnogi ljudi koji se suočavaju sa lažnim optužbama za silovanje „ugroženi” i pod rizikom da budu "politički zlostavljani."

"Ja ću započeti kampanju za muškarce koji su bili žrtve optužbi za silovanje, a da nisu zapravo ništa uradili. Svi mi gravitiramo ugroženim ljudima i smatramo da su to pre svega žene i deca, što je naravno važno, ali ima puno muškaraca koji su ugroženi i politički zlostavljani," rekla je poznata glumica.

Andersonova je dodala i da njen prijatelj urednik "Vikiliksa", Džulijan Asanž, nije počinio zločin, bez obzira što se suočava sa optužbom za seksualno zlostavljanje u Švedskoj.

Asanž se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu od juna 2012. godine kako bi izbegao izručenje u Švedsku.

On tvrdi da je zahtev za izručenje Švedskoj politički motivisan i da će biti u opasnosti od daljeg izručenja Sjedinjenim Američkim Državama ako se odazove ne poziv za suđenje.

"Mislim da Švedska zapravo ne zna šta da radi. Kada pročitate konkretan slučaj, a pročitali ste sve o tome, videćete da nikakvo krivično delo nije počinjeno", rekla je Andersonova.

Izvor:Novosti.rs
Foto: Twitter/JoeJun4

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter