Izvor:
01.03.2017 u 03:57
0

POTRUDIO SE: Pogeledajte koji Srbin se udvarao Moniki Beluči i poklonio joj skupocenu … (foto)

Najlepša žena na svetu dobila je veoma vredan poklon od muškarca koji želeo da ostane anoniman…

Slavna italijanska glumica Monika Beluči iz Beograda je otputovala puna lepih utisaka, ali i sa vrednim poklonom – bundom koju je dobila od tajnog obožavaoca.

Paparaco, koji je pratio svaki korak filmske zvezde u srpskoj prestonici, uspeo je da uhvati momenat kada dostavljač dolazi do hotela u kome je Monika odsela.

Unutra se zadržao nekoliko minuta i predao upakovan poklon, da bi potom izašao i nestao u nepoznatom pravcu.

– Bunda je dostavljena preko ljudi iz Monikinog tima. Iako su navikli da joj obožavaoci šalju različite poklone, ovaj ih je iznenadio pre svega zbog toga što je u pitanju izuzetno vredan komad. Odmah su želeli da saznaju od koga je, međutim, rečeno im je da on želi da ostane anoniman jer je u pitanju poznati muškarac koji je veliki obožavalac filmske dive, ali da je u kutiji pismo u kome on otkriva svoj identitet samo za gospođu Beluči. Oni su primili poklon i imali su još i pitanje kakva je procedura sa prenošenjem preko granice, ali im je objašnjeno da je to lična stvar sa deklaracijom, da je sve regulisano i da bez problema može da je prenese – kaže izvor blizak organizaciji filmskog festivala koji se zatekao na licu mesta.

ako je Monika reagovala kada je videla poklon, nije nam poznato, ali ako se uzme u obzir da je ona poznata kao veliki ljubitelj lepog i kvalitetnog krzna, ne treba da nas začudi ako uskoro prošeta baš bundu iz Beograda na nekom od svetskih crvenih tepiha.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter