Izvor:
01.03.2017 u 04:54
0

ŽIVOT IDE DALJE: Posle razvoda sa Dajanom, Žika priznao da je zaljubljen!

Producent muzičke produkcije Žika Jakšić nije promenio svoje navike iako više ne živi sa suprugom Dajanom. I dalje najviše vremena provodi na poslu gde snima svoju emisiju.

Ja sam čovek koji je ispunjen, srećan i nemam razloga da skidam osmeh sa lica. Eto, imam i blistavo bele zube zahvaljujući mojoj zubarki Ljilji – rekao je nasmejani Žika koji je na snimanje emisije doveo i svog starijeg sina.

Mlađem Dušanu, kojeg je dobio u braku sa Dajanom, prošlog četvrtka je bio rođendan, te se Žika se osvrnuo i na proslavu:

Proveli smo prijatno poslepodne nas troje, sin, Dajana i ja. Sa bivšom suprugom sam ostao u korektnim odnosima – naglasio je Žika, a na pitanje da li mu dame prilaze i van radnog vremena, Jakšić je rekao:

Svaka ima pravo da priđe, a konkurs ću tek da raspišem. Ja sam zaljubljen u svoj posao i to je ono što me trenutno ispunjava – rekao je Žika za Kurir Stars i iznenadio sve.

Kurir
Foto: infosportal.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter