Izvor:
01.03.2017 u 06:35
0

BIVŠA SVEKRVA JE OTKUCALA: Zorannah bila u vezi sa sinom Lidije Vukićević? (foto)

Modna blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zoranah pokušava da sakrije svoj ljubavni život, ali Lidija Vukićević je otkrila njene tajne.

Naime, njih dve su se našle zajedno pred objektivom kamere i otkrile da se poznaju još od ranije, i to da je Zoranah u stvari Lidijina bivša snajka.

– Ja Zoranu znam odavno jer je ona drugarica mog sina. Tačnije nekad su bili i nešto više. Ali su oni pametni ljudi pa su posle svega ostali prijatelji i danas se druže. Upoznala sam je pre mnogo godina u mojoj kući i to je bila ljubav na prvi pogled. Ja tu devojku od tada prosto obožavam – rekla je Vukićevićeva.

Zoranah se sve vreme smeškala ali i crvenela.

– Mnogo mi je drago što ima takvo mišljenje, pocrveneću – rekla je Jovanovićeva u jednoj emisiji.

Kurir
Foto: Instagram/zorannah

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter