Izvor:
01.03.2017 u 08:51
0

VESNA ZMIJANAC GLEDALA SMRTI U OČI: Lekari joj se borili za život, pevačica jedva izvuka živu glavu! (foto)

– Užasno je umorna i usporena, teško govori, često je depresivna, mnogo se znoji i slabo spava – kaže izvor blizak Vesni Zmijanac.
Pevačica Vesna Zmijanac je nakon komplikacija sa štitnom zvezdom 2014. hitno operisana, i kako se priča, zahvat je bio veoma rizičan i Vesna je bila u životnoj opasnosti.

Doktori su dugo pokušavali da utvrde šta je prouzrokovalo Vesnine zdravstvene probleme…

– Vesna je jedva izvukla živu glavu. Lekari mesecima nisu mogli da utvrde u čemu je problem, jer su mislili da je samo klimaks, budući da je pevačica imala takve simptome. Međutim, analize su kasnije pokazale da zbog štitne žlezde mora na hitnu operaciju. Intervencija je odrađena pre tri godine i bila je veoma rizična, dugo je trajala, a Vesna je teško podnela anesteziju. Zaista je bila na ivici smrti i baš se uplašila posle toga – tvrdi izvor blizak pevačici i dodaje da se Vesnin život drastično promenio posle operacije.

– Zbog toga se i ugojila! Užasno je umorna i usporena, teško govori, često je depresivna, mnogo se znoji i slabo spava. Kada krenu vremenske oscilacije, javljaju se novi problemi. Ima drhtavicu, a raspoloženje joj se menja iz minuta u minut – kaže jedan od prijatelja Vesne Zmijanac.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter