Izvor:
01.03.2017 u 09:17
0

PREKID ROMANSE: Nina ostavila tenisera, a razlog će vas šokirati! (foto)

– Pošto se baš zaljubio u nju, počeo je da je proverava, stalno ju je zivkao telefonom, što je nju počelo da guši – tvrdi izvor blizak Nini Lečić.
Nakon razvoda od Branislava Lečića, Nina Lečić je, kako se priča, utehu pronašla u teniseru Filipu Krajinoviću, ali, izgleda da ta veza nije dugo trajala, i Nina je navodno raskinula sa Filipom.
– Filip je zbog tenisa često bio odsutan i nije provodio mnogo vremena sa Ninom. Pošto se baš zaljubio u nju, počeo je da je proverava, stalno ju je zivkao telefonom, što je nju počelo da guši. Svojim ponašanjem kao da je pokušao da joj uskrati slobodu. Nina to nije htela da trpi. On joj se izvinjavao, ali je ona stavila tačku na njihovu vezu. Shvatila je da Filip nije pravi izbor za nju, jer joj ipak treba stariji muškarac – navodi izvor blizak Nini.

– Odlučili su da ne prekidaju kontakt i da jedno na drugo uvek mogu da računaju. Čuju se s vremena na vreme, a nije isključen ni njihov susret kad on dođe u Beograd – kaže jedan od Nininih prijatelja.

Sa druge strane, Krajinovićeva majka, Vera, na zanimljiv način je prokomentarisala vezu Filipa i Nine.

– Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne – ispričala je Vera Krajinović.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter