Izvor:
01.03.2017 u 16:09
0

ISPOVEST SUPRUGA POKOJNE PEVAČICE: Silvanina mama je htela da mi otme stan!

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić progovorio je o braku sa tragično nastradalom muzičkom zvezdom Silvanom Armenulić.

Njihova filmska ljubavna priča počela je kada se fin mladić, sportista iz bogataške porodice, zaljubio u kafansku pevačicu.

Prvi put sam je video u hotelu "Grand", tamo je pevala. Bila je veoma zgodna i jednom prilikom sam poručio pesmu, tako je i krenulo. Silvana je bila vrlo inteligentna, iako nije bila školovana, počela je da čita, drugačije se oblačila. Prihvatila je jedamn drugi život i onda sam se oženio – rekao je Radmilo za "Njuzvik".

Svi su bili protiv njegove ljubavi, ali on je bio odlučan da ostane sa Silvanom:

Niko nije biop zadovoljan tom vezom. Svi su govorili: "Kafanska pevačica , nije to za tebe, ti si ipak školovan čovek". Ali znate kako sve saslušam, ali ja odlučujem. Da li je bila greška? Mislim da nije, dobio sam ćerku.

Karijere su im bile u usponu, ali onda se dogodila tragedija.

Došlo je do tog udesa na Ibarskoj magistrali što je bilo jezivo. Oni su vozeći 150 na sat podleteli pod kamion, šef orkestra Rade Jašarević, ona i moja svastika Mira Barjaktarević koja je bila u petom mesecu trudnoće – priseća se Armenulić.

Nakon Silvanine smrti njena majka je želela da uzme njen stan.

Niko me nije tužio. Nameravali su to jer je njena majka pričala da smo se Silvana i ja razveli pre tragedije i da ona ima prava na stan. Pokazao sam advokatu umrlicu i dokazao da je brak prekinut smrću. Nikada se nisam otimao za stan jer sam ga namenio ćerki, a živeo sam u stanu u ulici Kralja Petra, gde sam i rođen, ali moja ćerka nije želela ni za živu glavu za Novi Beograd pa smo se zamenili. Ustupio sam joj stan, iako bih više voleo da sam na Dorćolu – rekao je Radmilo, koji je i dodao da nije dobro poznavao Silvaninu porodicu.

Njenog oca sam slučajno upoznao, majku sam video jednom ili dvaput, a poznavao sam Silvanine sestre. Mira je bila draga osoba, a ni sa drugom sestrom nisam imao problema – završava Radmilo.

alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter