Izvor:
01.03.2017 u 18:36
0

IMA SE MOŽE SE: Dari dečko iskeširao stan od 80 hiljada evra, pa njoj i bratu uplatio bezobrazno skup odmor odmor u Dubaiju!

Dok njenim koleginicama muževi plaćaju skupe odmore na Maldivima, pevačica Dara Bubamara je od dečka dobila putovanje u Dubaiu.

Dara je sa bratom otputovala u Arapske Emirate, dok njen dečko, košarkaš Duško Bunić, morao da ostane u Sloveniji jer mu trener nije dozvolio da odsustvuje.

Kako pevačica ne bi išla sama, Duško je iskeširao oko 4.000 evra za Daru i njenog brata, koji će narodnih desetak dana uživati u tom egzotičnom mestu.

– Dara već dugo planira da ode na odmor zajedno sa Duškom, ali joj to nikako ne polazi za rukom jer ima brojne natpise i snimanja. Pošto je uspela da napravi pauzu, dogovorila se sa Duškom da zajedno idu u Dubai kako bi se opustili i maksimalno uživali. Međutim, košarkaš nije mogao da napusti klub zbog ugovora koji ga obavezuje da igra utakice koje su na programu ovih dana. On je pre dve nedelje zatražio od čelinih ljudi kluba da ga puste kako bi otišao na putovanje, ali mu oni nisu dozvolili – rekao je izvor blizak pevačici, koja je ipak htela da odloži putovanje.

– Konačno sam našla slobodnog vremena da odem na odmor, mislim da kada dečko devojci pokloni putovanje, to samo pokazuje koliko je voli i da želi da ona maksimalno uživa i da se opusti. Zato sam srećna i zadovoljna što imam takvu osobu pored sebe – izjavila je pevačica.

Kurir
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter