Izvor:
01.03.2017 u 21:23
0

„NE ŽELIM NI DA JE ČUJEM, NI DA JE VIDIM!“: Simon priznao zašto je podneo prijavu protiv Milice Dabović!

Posle skoro dve nedelje od incidenta koji se dogodio između Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Simona Šiklića, strasti ne smiruju. Zapravo, ako je suditi po tome šta kako stoje stvari kraj ove drame ne nazire se.

Nakon što je Milica prijavila Simona policiji, i nakon što je njemu oduzet pasoš zbog čega ne može da napusti Srbiju, on je takođe odlučio da podnese prijavu.

Simon je Milicu prijavio jer je promenila bravu na vratima stana u kojem su živeli, što je Simon sada i potvrdio.

Međutim, prvo je rekao da je reč o stanu koji je on kupio i poklonio Milici:

Moj, moj stan. Ja sam ga iskeširao, ali na nju, jer sam je voleo i hteo sam sve da joj dam. Ni sam ne znam sa tim tužbama, protivtužbama kako ide… Samo želim da uzmem svoje stvari iz stana. Nit’ me interesuje taj stan, nek’ joj je sa srećom, ako joj to u životu nešto znači. Poklonio sam joj već od kad, od kad sam kupio stan. Ja sam joj već tad poklonio. To sam njoj kupio, kao i milijardu drugih stvari. Njoj, nikom drugom. Nikakvoj ljubavnici, švalerki… (smeh) Može s ponosom da otvori i ormar i garderober – rekao je Simon.

Šiklić je za Telegraf rekao i da se ne čuje sa Milicom, te da ne želi više ni da je čuje ni da je vidi:

Ne želim da je gledam. Ne želim da je vidim. Ne želim da pričam s njom. Sve što je iznela protiv mene, iznela je sve najgrđe laži. To je neopisivo… Nebitno koliko si povređen, ne možeš to da govoriš. Ne možeš da iznosiš monstruozne laži i izjave koje niti imaju pokriće, niti imaju pozadinu. Zašto da se mirimo? Zbog čega? – objasnio je Simon.

Telegraf
Foto: Instagram/micamrvica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter