Izvor:
01.03.2017 u 23:18
0

STIGLA IZ PORODILIŠTA: Ovako su Mariju Veljković dočekali ukućani! (foto)

Lepa voditeljka Marija Veljković donela na pre nekoliko dana na svet svoje treće dete, a njen suprug Milan i deca Rosa i Đurađ postarali su se da joj izmame osmeh čim stigne kući.

Jedna od omiljenih srpskih supermama proteklog vikenda se porodila, pa je njena porodica bogatija je za još jednu damu. Pored mame i Rose, sad je tu i devojčica koja je dobila ime Neva.

Trenutak kada se iz porodilišta vratila u toplinu svog porodičnog doma slavna voditeljka sigurno nikad neće zaboraviti. Za to su zaslužni njen suprug Milan Milovanović, ćerka Rosa i sin Đurađ, koji su na vrata zalepili poruku Dobrošle, Neva i mama.

Marija je fotografisala ovaj simpatičan natpis i objavila ga na društvenoj mreži Instagram.

– Jedna od retkih slika koje govori više od mog objašnjenja istakla je voditeljka.

Izvor: story.rs
Foto: Instagram/mare.veljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter