Izvor:
06.03.2017 u 03:04
0

DA LI BISTE JE PREPOZNALI: Topalkova ćerka u izdanju koje do sada niste videli! (foto)

Ćerka Milana i Vesne Topalović, popularnog estradnog para kako kaže, ne želi da se bavi pevanjem, već je novinarstvo njena velika strast.

Mlada lepotica izuzetno je popularna na društvenim mrežama gde dobija brojne pohvale na račun svog izgleda, međutim, nije tajna da se u medijima nekoliko puta spekulisalo o estetskim intervencijama kojima se Helena navodno podvrgla.

Ona se ovim povodom oglasila i otkrila da na sebi ništa nije menjala, a nakon toga zli jezici su tvrdili da su za njenu lepotu i vitku figuru zaslužni filteri i Fotošop.

Kako Helenu uvek viđama u tip-top izdanjima, sada se fotografisala u svom najprirodnijem izdanju: čupava i u trenerci, minimalno našminkana Helena je stala na put zlim jezicima, a mnogi su prokomentarisali da je upravo ovo jedno od njenih najlepših izdanja.

story.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter