Izvor:
08.03.2017 u 19:43
0

SIMON JE RUŽNA PROŠLOST: Milica Dabović ima novog dečka!

Košarkašica je uplovila u novu romansu, nepunih mesec dana od skandala sa bivšim dečkom Simon Šiklićem.

Milica Dabović uživa u novoj ljubavi, dve nedelje nakon skandala sa bivšim dečkom Simonom Šiklićem!

Kako saznajemo, dečko se zove Vuk, a Milica se tokom jučerašnjeg dana (u utorak, 7. marta) sa njim pojavila i u Novom Sadu, gde je u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija održala govor tokom tribine na temu “Mladi i sport”.

Kako otkriva naš izvor sa lica mesta, Milica je blistala tokom govora, a čak tri puta pred studentima je istakla kako je srećna i to rečima: “Hvala ti, Vuče, što sam srećna i nasmejana.”

– Milica i Vuk zajedno su došli na predavanje, on ju je dovezao. Milica je nekoliko puta tokom govora rekla da je presrećna, a onda se i njemu zahvalila na tome, na šta se on samo nasmešio. Rekla je da je u njen život ušao neko zbog koga je srećnija nego ikada. Istakla je i da svi treba da veruju u ljubav i dobrotu. Nakon govora zajedno su otišli do kabineta direktorke, a posle i u restoran “Sokače” u Novom Sadu – kaže naš izvor sa lica mesta.

Ne želim ni da je čujem, ni da je vidim! Simon otkrio razloge iz kojih je podneo prijavu protiv Milice Dabović! (VIDEO)

Kako saznajemo, Vuk i Milica istih su godina, a momak potiče iz imućne porodice.

– Oni drže firmu u Austriji, mislim da je reč o građevinskoj firmi. Izuzetno su jaki. On ima kuću na Vračaru, u Beogradu. Milica je upoznala njegovu majku – otkriva naš sagovornik.

RAT ZBOG 50.000 EVRA! Milica Dabović putuje u Pariz po DOKAZE protiv Simona Šiklića!

Milica na predavanju u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija:

Fotografija Milice u restoranu u Novom Sadu u kojem je bio i Vuk, nakon predavanja na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija:

Telegraf.rs
Foto: Instagram/milicamrvica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter