Izvor:
08.03.2017 u 22:25
0

GOGU IZNENADIO DEČKO: Zavrteće vam se u glavi kada vidite koliko PARA JE DAO na poklon!

Folk pevačica Goga Sekulić sigurno će do kraja života pamtiti ovaj Dan žena, jer je od verenika Uroša Domanovića dobila skupoceni sat, vredan 10.000 evra.

Goga nije mogla ni da pretpostavi da će joj Uroš darovati ovaj luksuzni poklon za 8. mart, jer često ističe da su joj najmanje bitni univerzalni datumi i pokloni, a da joj je važno vreme koje provode zajedno.

"Urošu je zaista mnogo stalo do Goge, pa je rešio da je obraduje poklonom koji dugo priželjkuje. Goga mu je nekoliko puta rekla da joj se mnogo dopadaju satovi poznate marke i da će, čim se ukaže prilika, sebi da ga priušti. Takođe, poručila mu je da mu ne padne na pamet da joj tako nešto kupi, jer su ti satovi ovog renomirnaog brenda veoma skupi i slove za asesoar koji krasi ruke moćnika širom sveta.

Naravno da je Uroš rešio da joj pokloni baš takav sat i namera mu je bila da to bude poklon za pevačicin 40. rođendan, koji je proslavila krajem februara. Međutim, nije uspeo da nabavi taj sat do rođendana, pa je odlučio da joj sat pokloni 8. marta, na Dan žena" otkriva izvor blizak paru i ističe da je Goga bila frapirana kada je ugledala poklon:

"Sportista je Gogu izveo na večeru u utorak uveče u jedan elitni ciriški restoran, a kada je sat otkucao ponoć, on je verenici darovao luksuzni poklon za kojim je dugo vapila. Uz ekstravagantan sat Goga je dobila i buket cveća, a njenoj sreći u tom momentu nije bilo kraja. Mislim da košta oko 10.000 evra", dodaje izvor za naš list. Nakon što samo saznali da je dobila izuzetno vredan poklon od svog verenika, pozvali smo Sekulićevu da nam prenese utiske.

"Uroš je zaista pažljiv i od njega uvek dobijem neki znak pažnje. Izveo me je na romantičnu večeru i, naravno, kao i sve dame, na naš dan dobila sam divan buket sveća, a o drugom poklonu ne bih da pričam. S obzirom na to da smo oboje veoma zauzeti našim poslovima, nemamo vremena da negde otputujemo, iako smo hteli za 8. mart, ali biće sigurno nekog putovanja, bez obzira na to bio neki praznik ili ne.

Da sam bila iznenađena poklonom, jesam, to je sve što mogu da kažem", kratko nam poručila lepo raspoložena Goga i ženskom delu naše redakcije čestitala Dan žena. Sekulićeva nije ostala bez poklona za za svoj rođendan, koji je nedavno slavila.

Prvak u džiu-džici atraktivnoj pevačici poklonio je vredan komad nakita. Reč je o skupocenom prstenu, kojim se Goga pohvalila na društvenim mrežama, a to je bila samo uvertira za pravi poklon, koji je stigao sinoć.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter