Izvor:
08.03.2017 u 22:54
0

POPULARNU VODITELJKU NAPALI ZBOG IMENA KOJE JE DALA BEBI: Evo kako im je ona ODGOVORILA!

Marija Veljković, voditeljka popularnog kviza nedavno se po treći put porodila. Ona je na svet donela devojčicu kojoj je dala neobično ime, koje nije baš često u našoj zemlji. Marija je naišla na kritike jer je ćerki dala ime Neva.

Voditeljka je priznala da se odlično oseća posle porođaja, a otkrila je i kako je došla na ideju da ovakvo ime ćerki da. Marija ima sina Đurađa i ćerku Rosu, a kako kaže Neva se najlepše slagala uz ova dva imena.

Nekako smo gledali da se slaže uz Đurađ i Rosa. Značenje imena Neva je slično značenju imena rod. Ona koja je ne vene, simbol mladosti a to je rodstvo. I tako nam se najviše slagalo. Noramalno da ako je ime neobično da će ljudi reći da nije lepo jer nisu navikli na to – ispričala je Veljkovićeva.

Kurir
Foto: Instagram/mare.veljkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter