Izvor:
08.03.2017 u 23:01
0

MILICI DABOVIĆ PRETE SMRĆU: Košarkašica na vratima našla OVU poruku, policija skinula snimke sa sigurnosnih kamera!

Milica Dabović prijavila je policiji pretnje smrću, nakon poruke koju je juče zatekla na vratima stana u kojem živi, u naselju Karaburma!

Kako ekskluzivno saznajemo, Milica je sinoć (u utorak, 7. marta) oko 22 časa pretnju prijavila Policijskoj stanici Palilula, a patrola koja je stigla na lice mesta skinula je snimke sa sigurnosnih kamera zgrade u kojoj živi košarkašica.

U poruci je pisalo da ako ode u Pariz, neće se vratiti. Milica je sve prijavila, a ostalo je na nadležnim organima – kaže izvor Telegrafa.

Posetimo, kako se piše već nekoliko dana, Dabovićeva je u Pariz otputovala kako bi iz banke uzela neophodne izvode koji navodno dokazuju da joj je bivši dečko Simon Šiklić, po njenoj tvrnji, potrošio oko 50.000 evra.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter