Izvor:
22.05.2016 u 00:42
0

PROŠAO SA LAKŠIM POVREDAMA: Poznati muzičar imao saobraćajnu nezgodu

Poznati di džej i producent, još poznatiji i kao dečko Tejlor Svift, Kelvin Haris imao je saobraćajnu nesreću kada se u njegov automobile zakucao kabriolet. Njim je upravljala šesnaestogodišnjakinja koja je, verovatno, izgubila kontrolu nad vozilom.

Haris se nalazio na mestu suvozača i zadobio je lakše telesne povrede, odnosno, brojne posekotine po licu. Od saline udara iz drugog automobile, kojim je upravljala pomenuta devojka, ispala je jedna osoba koja je zadobila prelom karlice. Svetski mediji su javili da je hitna pomoć odmah došla na lice mesta i prevezla sve povređene u bolnicu.

Kako još navode, Haris je želeo da ima zasebnu sobu, međutim, osoblje bolnice mu je saopštilo da je to nemoguće jer nemaju slobodnih, nakon čega se on spakovao i napustio bolnicu.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Bintang.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter