Izvor:
17.03.2017 u 17:16
0

KONAČNO SE OGLASILA: Nataša Bekvalac otkrila pravi razlog razvoda od Ljube!

Vest o razvodu Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića posle dve godine braka kao bomba je odjeknula o javnosti, a pevačica je sada rešila da stavi tačku na sva nagađanja o njihovom odnosu.

Nataša je objavila saopštenje u kojem je otkrila zašto su odlučili da se razvedu.

– Usled nepremostivih razlika u karakteru, prirodi i pogledima na život, odlučili smo da stavimo tačku na naš brak. Razišli smo se dostojanstveno i sporazumno, bez sukoba i teških reči. Budući da je ovo jedina istina, nadamo se da sada više nema mesta medijskim nagađanjima i pogrešnom i nepotrebnom izveštavanju o našim privatnim životima – rekla je pevačica za magazin "Svet".

Kako piše ovaj list, Nataša i Ljuba rastali su se u noći između 8. i 9. marta nakon dugog razgovora u kojem su shvatili da više nema smisla da žive zajedno. Mesecima unazad imali su hladan odnos i jedva su se viđali.

Tokom braka nisu stekli zajedničku imovinu, nemaju dece, tako da će se verovatno razvesti već na prvom ročištu, što je potvrdio i njen advokat.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter