Izvor:
17.03.2017 u 20:15
0

Ojadili ga: HASANA DUDIĆA POKRALI KLINCI!

Alalio krađu mobilnog telefona! Legenda narodne muzike Hasan Dudić (60) otkriva da se našao na meti klinaca džeparoša, koji su mu iz bunde izvukli skupoceni telefon, ali da im je oprostio krađu!

Pokrali su me klinci! I to mene, koji sam odrastao na ulici i znam ko su lopovi i kako rade. Baš dobro se sećam tog dana jer mi nije bilo dobro. Imao sam osećaj da ću se srušiti na ulici. Dok sam silazio niz stepenice podzemnog prolaza na Zelenom vencu u Beogradu, primetio sam da se neko dvoje klinaca muvaju oko mene, ali nisam nijednog trena pomislio da vrebaju da me pokradu. U jednom trenutku sam napravio mali raskorak, što su oni ulovili, izvukli mi mobilni iz džepa bunde i zbrisali. Mene pre toga niko nikada nije odžepario – prepričava Hasan Dudić i dodaje da krađu nije hteo da prijavi, već da su lopovi dolijali.

Zvali su me inspektori iz 29. novembra, baš njih dvojica koje dobro poznajem, i javljaju: „Uhvatili smo ih!” Al‘ ja nisam hteo da ih teretim. Devojka koja je bila glavna sve je priznala, dok je klinac rekao da me kao nije prepoznao. U tužilaštvu sam dao izjavu da neću da ih tereti, a na suđenja nisam hteo ni da idem. Rekao sam samo: „Nek im je alal!” Kad je grupa lopova mogla 1999. da mi obije celu kuću u Šapcu i sve pokrade, a da tamošnja policija ni prstom ne mrde da ih nađe, onda ni ove klince nisam hteo da teretim za krađu jednog telefona! U Šapcu su mi pokupili sve, od nameštaja do odela, a sef sa novcem i zlatom su bukvalno ištemovali iz zida i odneli. To je razlog što sam se odjavio i odselio iz rodnog grada – ogorčeno kaže Hasan Dudić.

Odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu džeparoši su nedavno osuđeni zbog krađe poznatog pevača. Monika M. (20) dobila je jedinstvenu kaznu zatvora od šest meseci, jer je pre ovog događaja već bila osuđena na četiri meseca robije. Senad K. (23) kao saučesnik je osuđen na tri meseca zatvora, uslovno na dve godine.

Monika je na sudu rekla da su njih dvoje zajedno organizovali tu krađu. Međutim, mladić je to negirao, tvrdeći da se slučajno zatekao u podzemnom prolazu i da mu je Monika tutnula u ruku mobilni kako bi, navodno, prikrila plen.

Hasana Dudića smo juče zatekli neposredno po izlasku iz bolnice, ali je uprkos tome bio raspoložen za razgovor.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter