Izvor:
18.03.2017 u 02:26
0

PLAŠIM SE DA NE ZAVRŠIM KAO ONA: Sestra Ksenije Pajčin krenula stopama pokojne pevačice! (foto)

Mia Pajčin, sestra po ocu tragično stradale Ksenije Pajčin, izrasla je u pravu lepoticu, a kao i pokojna pevačica želi da se bavi javnim poslom.

Od smrti Ksenije Pajčin prošlo je punih sedam godina, budući da je tragično stradala 16. marta 2010. godine, kada ju je usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a Mia je u međuvremenu odrasla i u avgustu će napuniti 20 godina.

Želi da bude glumica, a karijeru je već započela, budući da se pre dve godine pojavila u spotu Ilije Mihajlovića za pesmu “Lako je”.

Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje – rekla je Ksenijina sestra u jednom od ranijih intervjua.

Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim… Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem, jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa – zaključila je Mia.

Telegraf
Foto: Facebook/ stari.hakovan.7, Youtube/Xenia Pajcin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter