Izvor:
18.03.2017 u 13:16
0

MILICA TODOROVIĆ O PSIHOTERAPIJI: Muzičarima je to preko potrebno! (foto)

Pevačica Milica Todorović otkrivši svoj nekada veliki strah, istakla je da je pomoć pronašla kod psihoterapeuta i da to ne bi trebalo da predstavlja problem u današnjem društvu.

Milica Todorović priznala je da je morala da potraži pomoć psihoterapeuta zbog straha od zatvorenog prostora. Taj strah joj se, inače, odjednom pojavio.

Pevačica je istakla da joj je psihoterapeutkinja bila od velike pomoći.

Pojavio mi se strah od zatvorenog prostora. Ali sam išla kod psihoterapeuta, divna jedna žena, mnogo mi je pomogla. A u Srbiji ljudi kad čuju reč psihoterapeut, čuju samo 'psiho', i ti si odmah lud.

– Psihoterapija je jedna divna stvar. Svima nama muzičarima je to prekopotrebno, jer samo mi znamo sa čim se suočavamo – ispričala je Milica u emisiji Rade Radenović.

Kurir
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter