Izvor:
18.03.2017 u 18:10
0

MODERAN MUŽ: Topalko tera ženu da se podvrgne plastičnim operacijama! (foto)

Pevač Milan Topalović Topalko rekao je da bi voleo kada bi njegova supruga posetila plastičnog hirurga.

Topalkova supruga Vesna nedavno je snimila prvi singl, pa on smatra da bi zato ona trebalo da se operiše kako bi izgledala savršeno kada bude gostovala u emisijama.

– Nemam ništa protiv silikona i plastičnih operacija, štaviše, Vesnu nagovaram da im se podvrgne. Ima da je skockam, da bude tip-top. Jedini je problem što se ona plaši korekcija. Nagovarao sam je da uradi nešto na sebi, ipak je ona sada pojavljuje na TV-u, ali videćemo – iskren je Milan, koji podržava suprugu u muzičkoj karijeri.

– Vesna je uvek više od mene pevala i radila. Ja sam bio lenji, dok je ona tezgarila svako veče. Ne volim baš puno da radim. Ona je uvek bila veći radnik od mene. Vesna može da peva tri dana po 20 sati i da joj to ne padne teško – ispričao je Topalović.

Na pitanje da li to onda znači da je ona glavna kada je reč o donošenju novca u kuću on kroz smeh odmahuje glavom.

– Nije baš tako. Ipak sam ja u tom smislu jači. Ali nikada se ne zna. Možda ona ipak jednog dana prevagne i pestigne me u tom smislu. Neću se buniti, nisam od tih muškaraca – tvrdi Topalko, koji ne ide na suprugine nastupe.

– Nikada nisam išao na njene nastupe, osim onda kada smo zajedno nastupali, a to je bilo pre 15 godina. Ona radi većinom u Crnoj Gori, a ja tamo nisam bio pet godina – objašnjava Milan.

Blic
Foto: Instagram/vesna.savovic1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter