Izvor:
18.03.2017 u 21:28
0

NIKO NIJE VEROVAO U NJIH: Ovi poznati parovi uspeli su da održe brak uprkos ogromnoj razlici u godinama!

Večno je pitanje kolika razlika u godinama treba da bude između partnera i da li ona uopšte ima veze sa uspehom odnosa. Toliko je slučajeva gde je žena mnogo starija od muškarca i obrnuto, pa se čini da godine zaista jesu samo broj. Ukoliko vam je dečko mnogo stariji od vas, pogledajte koji sve slavni parovi uspešno funkcionišu uprkos ovoj razlici.

Donald i Melanija Tramp – 24 godine

Novopečeni američki predsednik i njegova prva dama uživaju u svojoj ljubavi već punih 17 godina. Započeli su vezu 2000. godine, verili se 2004, a godinu dana kasnije venčali. Vremešnom 70-godišnjem predsedniku SAD-a očigledno godi supruga mlađa čak 24 godine.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin – 13 godina

Zgodan holivudski par nedavno je bio na ivici razvoda, ali treće dete koje su dobili očigledno im je spaslo brak. Megan i Brajan navodno pokušavaju da ožive svoju ljubav kojoj razlika od 13 godina, koliko je zvezda serije „Beverli Hils“ starija od svoje drage, do sada nije predstavljala problem.

Džejson Stejtam i Rouzi Hantington Vajtli – 20 godina

Džejson i Rouzi su jedan od omiljenih holivudskih parova, a mediji ih često navode i kao primer kada je žena znatno viša od muškarca. Glumcu i manekenki razlika u visini očito ne smeta, baš kao ni razlika u godinama. Naime, lepa Rouzi mlađa je čak 20 godina od 49-godišnjeg Stejtama, a njihova ljubav cveta.

Džej Zi i Bijonse – 12 godina

Obožavani par upoznao se 2002. godine tokom zajedničkog muzičkog projekta. Venčali su se 2008, dobili ćerkicu Blu Ajvi, a trenutno iščekuju i blizance. Mediji se konstantno bave njihovim emotivnim životom, a 35-godišnja Bijonse i 47-godišnji Džej Zi se očigledno ni najmanje ne zamaraju svojom razlikom u godinama.

Brus Vilis i Ema Heming – 24 godine

Brus i Ema su u braku od 2009. godine, a popularni glumac je izjavio kako je bio usamljen i nesrećan sve dok nije upoznao danas 38-godišnju Emu. Sve se to dogodilo nakon razvoda od Demi Mur iz kog Brus ima tri ćerke.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns – 25 godina

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova uživa u ljubavi već 16 godina bez obzira na to što slavni glumac ima 72 godine, a njegova bolja polovina 47. Daglas se u 25 godina mlađu koleginicu zaljubio na prvi pogled, a u medijima se često prenosi navodna izjava koju joj je uputio pri prvom susretu – želim da budeš majka moje dece.

Alek i Hilarija Boldvin – 26 godina

Alek i Hilarija su se venčali 2012. godine nakon samo šest meseci veze. Danas su roditelji troje mališana, a to što je majka njegove dece tek 32-godišnjakinja očito ne smeta 58-godišnjom Boldvinu.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Instagram/beyonce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter