Izvor:
18.03.2017 u 22:52
0

MARINA VISKOVIĆ PORUČILA DEČKU: Ja da ne pevam, možda bih ti i dosadila!

Pevačica ističe da je u stablinoj vezi, ali da svoj privantni život voli da zadrži za sebe.

"Godinama unazad ja sam u stabilnoj vezi i od početka sam se nosila sa tim da ne treba svoju intimu da izlažem i ja nisam taj tip devojke, niti moj partner. Kod nas je sve u redu. Nema tu šta specijalno da se kaže", rekla je tajanstvena pevačica.

Voditeljka ju je zatim pitala koliko dugo mogu da traju ljubav i zaljubljenost, na šta je ona imala zanimljiv odgovor.

"Kod pevačica to sve traje mnogo duže, ja mislim. Ja svoju neku teoriju imam kada su u pitanju žene koje su ostvarene, a još su na to i pevačice. Mi smo uvek na meti muškaraca, ali svaka žena treba da radi svoj posao bez obzira na ljubavni status, da se bori za sebe, da radi ono što je zanima i ispunjava. Ja kažem mom dečku:"Ja da ne pevam, možda bih ti i dosadila, ovako odem vikendom". Ima to stvarno neke svoje draži", objasnila je Marina u jednoj emisiji.

Pevačica je otkrila i da planira decu, ali da još nije sigurna kada će da zatrudni.

"Pa svakako da da. Ja sam već dugo sa dečkom i i meni i njemu je cilj da imamo porodicu. Ja ću biti, kao i on, najsrećnija kada se to bude desilo, ali ne mogu sada da kažem kada će to biti", ispričala je Viskovićeva.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter